Welkom bij De Marebron

Hét adres voor kinderyoga, kindercoaching en advies en ondersteuning. Ik zorg ervoor dat uw kind de ruimte krijgt om zichzelf te ontdekken en te groeien.

Tieneryoga bij De Marebron

Heb je zin om lekker te bewegen en je (nog) beter te ontspannen? Lijkt het je een uitdaging om leuke en slimme concentratie-oefeningen te doen? Wil je (nog) meer weten over jezelf en over anderen? Ik nodig je van harte uit bij de Tieneryoga bij in de Yogaboom bij de Marebron.

Tieneryoga

Middels mijn tieneryoga zet ik tieners in beweging en laat ik ze ontdekken wat dagelijkse ervaringen doen met hun lichaam en geest. Daarnaast zorg ik ervoor dat zij zich weer relaxt en fit voelen én spanning en onzekerheid loslaten. Ik laat de tieners zichzelf en anderen verkennen door middel van individuele en samenwerkingsoefeningen en het uitwisselen van ervaringen. Verder daag ik ze uit met leuke concentratieoefeningen. Het bevorderen van het zelfvertrouwen, de mentale & fysieke kracht en inzicht in kwaliteiten van henzelf en anderen staan voorop. Zo geef ik tools waar ze wat aan hebben.

Dag Tijd Locatie
Dinsdag
11 t/m 16 jaar
17:00 – 18:00 uur

SUNTERRA centrum voor inspiratie & ontwikkeling; in de Grote Zaal
Clusiushof 7, 2341 PT Oegstgeest

Woensdag
11 t/m 16 jaar
16:45 – 17:45 uur

Jeugdboekhandel Silvester; in het Verteltheater
Rapenburg 17, 2311 GE Leiden

Vrijdag
11 t/m 16 jaar
16:45 – 17:45 uur

Jeugdboekhandel Silvester; in het Verteltheater
Rapenburg 17, 2311 GE Leiden

De tieneryoga van De Marebron in Zuid-Holland is een waardevolle aanvulling op het groeiproces van uw tiener. Laat uw zoon of dochter zich ook bewust worden van eigen lichaam en geest en zorg dat hij of zij zichzelf verder kan ontwikkelen. U geeft uw tiener op door te bellen naar 06-23965099 of door het contactformulier bovenaan de pagina in te vullen. Ik ben overigens gecertificeerd Kinderyogadocente. 

Meer weten?

Neem contact op met De Marebron